Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over Maya

mayanew4

Persoonlijk
 
In het Brabantse Eindhoven, stadsdeel Stratum, ben ik opgegroeid als "enigst kind". Naast moeder van een zoon en een dochter ben ik inmiddels grootmoeder van vijf kleinkinderen. Met het opzetten van Maya Healthy Weight is een lang gekoesterde droom uitgekomen.
Buiten mijn werk blijft er de laatste jaren niet zo veel tijd over voor veel doe-dingen, omdat mijn werk mijn passie is. Maar ik ga graag naar het theater, houd veel van muziek en wandelen. En met mijn man regelmatig bijtanken in Nederland of een van de zuidelijke Europese landen aandoen mag ook wel een hobby genoemd worden.
 
 
Eigen ervaringen met afvallen & gewichtsbeheersing

Als ik terugkijk op foto's van vroeger dan zie ik dat ik rond mijn 8ste levensjaar mollig werd en in de puberteit werd dat mollig toch wel echt dik, te dik. Ik rookte vanaf mijn 16de levensjaar, maar daar viel ik zeker niet van af. Toen ik mijn huidige man leerde kennen was het moment aangebroken om er iets aan te gaan doen. Ik viel 15 kilo af in een korte tijd, dat gewicht kon ik goed vasthouden en ik kan dan ook met trots mijn trouwfoto's laten zien.
Enkele jaren later werd ik zwanger en weer zwaarder. Na de geboorte van ons eerste kind ging ik met een buurvrouw naar Weight Watchers en viel 18 kilo af.
Drie jaar later werd ons tweede kind geboren; dit keer ging ik alleen naar Weight Watchers. Ik was trots dat ik het niet zo ver had laten komen. Ik "moest" nu 14 kilo afvallen.

Van mijn zwakte heb ik toen mijn beroep gemaakt. Ik heb een kleine 20 jaar voor Weight Watchers gewerkt, eerst als coach, later als trainster en ik heb mijn carrière afgesloten als area manager Zuid Nederland. Ik meende echt niet meer in deze branche terug te zullen keren.
Toen ik enkele jaren daarna echter in contact kwam met een dieet dat gezonde voeding met supplementen aanbood viel ik daar als een blok voor. Dit was een leuk dieet, je kon lekker eten én gewicht verliezen!
Mijn vrienden en vriendinnen hadden zich al jaren afgevraagd waarom ik met mijn passie voor de mens-en-zijn-gezondheid niet een eigen bedrijf was begonnen. Nu was het moment daar.
 
 
Inspiratie en motivatie

Waarom werkt dit dieet zo goed? Omdat ik maatwerk kan leveren. Alle gesprekken zijn een-op-een. Als mijn klant zich openstelt en zijn hulpvraag goed kan formuleren dan maken we er samen een succes van. D.w.z. ik ben het anker, mijn klant de schipper.

Twitter-nieuws

slank aan het kerstdiner? intake vrij maandag 10.30; dinsdag 09.30 en woensdag 11.30 en vrijdag 10.15 bel 061019… https://t.co/tZ3IwKSCE2
zaterdag 21 september 2019 15:45
Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen NOG 3 INTAKES dinsdag 17 september 11.00 of w… https://t.co/Si8NaxqHTh
zondag 15 september 2019 15:56
Wil jij slank en gezonder worden? schrijf nu in en laat je coachen intakes maandag 9 september 10.30 of woensdag… https://t.co/tSpTVu52pF
zaterdag 07 september 2019 16:17
Terug van vakantie? met iets te veel kilo's, wacht niet langer en start nu met gewichtsverlies. Intakes maandag… https://t.co/x0XWUwa3cv
zondag 18 augustus 2019 09:58
slank gezond# fit worden én pas in het najaar op vakantie? start Nu met gewichtverliezen; intakes deze week ma… https://t.co/Z94M2JkRCL
zondag 21 juli 2019 14:26

Follow MayaMerrington on Twitter